toffedagstrand3


De warme zomerdagen komen er weer aan!

Dat wil zeggen dat het Toffedag Strand weer open gaat.... en wel op woensdag 1 mei!

Bij het Toffedag Strand kun je na een frisse duik komen genieten van koele drankjes en ijsjes, versgebakken friet met lekkere snacks en snoep. Heerlijk ontspannen op ons terrasje in de zon én in de schaduw.

Openingstijden

 • 1 mei t/m 30 september open van 12.00 tot 17.00 uur bij een temperatuur boven de 23 graden en mooi weer.
  Bij zomerse dagen wordt dit aangepast op de drukte en behoefte van onze gasten.
 • 1 mei t/m 8 juli open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
 • 9 juli t/m 18 augustus (zomervakantie) dagelijks geopend.
 • Vanaf 19 augustus open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.


Hou onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuwsover het Toffedag Strand!

De locatie van het Toffedag Strand is aan de Tienrayseweg 2 in Horst, achter het Parkhotel. Parkeren is geheel gratis.

 

toffedagstrand   toffedagstrand2

 

 

 

 

 

Nieuws

“If you can dream it, you can do it”

Een droom verwezenlijken maakt je gelukkig. Het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om dromen te vertalen naar concrete acties die leiden tot ontwikkeling. Rendiz is een sociale onderneming die mensen de kans daartoe wil bieden. En dan specifiek mensen waarvan je op het eerste gezicht zou zeggen dat ze daar beperkt in zijn. Omdat ze een lichamelijke of psychische belemmering hebben, een ernstige levenservaring hebben meegemaakt of omdat ze bijvoorbeeld geen opleiding hebben afgemaakt. Of omdat ze verslaafd zijn, diep in de schulden zitten of simpelweg door de crisis hun baan zijn verloren. Geluk is een droom voor iedereen!

rendizkaart

Vacatures

Rendiz is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op dit moment zijn we op zoek naar:

 • Facillitair coördinator Energie, Onderhoud en Ri&E voor Rendiz
 • Oproepkrachten voor Toffedag.nl
 • Vakantiekrachten en weekendhulpen bij Staatsie 1866, Koffieschenkerij Genuujerie, de Bekkerie, Kinderboerderij Hagerhof en de Graasj 
 • Stagiaire marketing / communicatie / grafische vormgeving
 • Vrijwilligers op diverse locaties

Bekijk hier alle vacatures

 

 

Facebook

di 11 juni 2019 14:13

De zomer staat voor de deur en dat betekent: op vakantie, maar ook Toffe uitjes. Vergeet niet een leuke zomerse #familie- of #vriendendag in te plannen! Bijvoorbeeld Met 'Lekker maf in de Daf' maken jullie een toffe DAF-tour door de mooiste gebieden en bezienswaardigheden van Noord-Limburg. Meer weten? Stuur een mail naar: info@toffedag.nl of bel 085-489-8960. Het leven is één groot feest en daar werken we graag aan mee! Tot snel bij Toffedag!

 
vr 7 juni 2019 12:04

Fijn weekend allemaal! #rendizmemes

 
di 4 juni 2019 16:14

Feest! Want op vrijdag 14 juni organiseert De Ringoven in Panningen een gezellige, sfeervolle en smakelijke Zomermarkt. Vanaf 14:00 tot 19:00 uur gaat de markt met het thema ‘’Samen groeten en ontmoeten’’ van start, met heerlijke gevarieerde hapjes, muziek en mooie eerlijke producten. De zomermarkt is een leuke dag voor groot & klein én dient een goed doel: Kidzz en Armoede.

 
di 4 juni 2019 11:03

#Vacature Rendiz zoekt per direct een coördinator Energie, Onderhoud en RI&E voor 16 tot 24 uur in de week. De uitgebreide vacature staat op https://bit.ly/2HRWJjo

 
di 28 mei 2019 8:50

Goed nieuws: Rendiz-locatie De Fabriek Maasbree heeft een splinternieuwe website! Zo is de informatie over de dagbesteding, de creatieve activiteiten én het theater veel beter te vinden. Dus neem eens een kijkje op www.defabriekmaasbree.nl.

 
ma 27 mei 2019 16:31

C3 Living plaatst in Almere 44 wooneenheden voor het project "TUSSEN DE VAARTEN" . Volop aan het werk. 44 #socialehuurwoningen worden gebouwd op de locatie tussen de Jozef Israëlslaan en het Zwaluwpad. De woningen blijven in totaal vijftien jaar staan en zijn bedoeld voor #starters op de woningmarkt.Wordt een mooie nieuwe plek om met plezier te wonen!