“If you can dream it, you can do it”

Een droom verwezenlijken maakt je gelukkig. Het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om dromen te vertalen naar concrete acties die leiden tot ontwikkeling. Rendiz is een sociale onderneming die mensen de kans daartoe wil bieden. En dan specifiek mensen waarvan je op het eerste gezicht zou zeggen dat ze daar beperkt in zijn. Omdat ze een lichamelijke of psychische belemmering hebben, een ernstige levenservaring hebben meegemaakt of omdat ze bijvoorbeeld geen opleiding hebben afgemaakt. Of omdat ze verslaafd zijn, diep in de schulden zitten of simpelweg door de crisis hun baan zijn verloren. Geluk is een droom voor iedereen!

rendizkaart

Vacatures

Rendiz is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Schoonmaker (m/v)
  • Vakantiekrachten en weekendhulpen bij Koffieschenkerij Genuujerie, de Bekkerie en de Graasj
  • Stagiaire marketing / communicatie / grafische vormgeving
  • Vrijwilligers op diverse locaties

Bekijk hier alle vacatures

 

Facebook

vr 22 februari 2019 13:58

De C3 Living woningen bij Hagerhof zijn vanaf maart toegankelijk voor verhuur! Imme Titulaer, ervaringswerker bij het Zelfregiecentrum in #Venlo heeft een mooie samenvatting van haar rondleiding bij Rendiz en C3 Living gemaakt. https://www.linkedin.com/pulse/c3-living-you-can-dream-we-build-tiny-houses-uit-imme-titulaer/

 
do 21 februari 2019 14:14

Allround Horeca medewerker gezocht! Voor in de weekenden zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Ben jij die student met de vlotte babbel, en in staat om gasten een unieke ervaring te geven? Dan zijn we op zoek naar jou! Op een mooie plek vlak bij het centrum van Venlo en naast het Kepelke van Genuuj ligt een gezellig lunchcafé, Koffieschenkerij Genuujerie. Wij hebben een kleine kaart met verschillende soepen, broodjes en salades. Wij zoeken mensen van minimaal 16 jaar die voornamelijk beschikbaar zijn in weekenden en vakanties. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast horecateam. Je salaris is conform horeca cao. Word jij enthousiast van bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met L. Stiene, Koffieschenkerij Genuujerie via 077-3511996 of stuur je motivatie en cv naar l.stiene@dichterbij.nl.

 
do 21 februari 2019 10:43

Feest! Kinderboerderij Hagerhof, een onderdeel van Rendiz, is een #samenwerking gestart met KNHM foundations. KNHM foundation is een netwerk van vrijwillige adviseurs, die actieve burgers helpt bij het realiseren van initiatieven en verbeteren van hun leefomgeving. KNHM Participaties ondersteunt ons in het verwezenlijken van onze plannen voor de kinderboerderij met hands-on advies, expertise, netwerk én financiering. Met de ondertekening is de samenwerking nu écht een feit! #Samen gaan we mooie dingen doen binnen de driehoek van #geluk (stabiele basis, zinvol bezig zijn, leuke dingen doen)!

 
do 14 februari 2019 16:06

Boven Rendiz-locatie beej Mooren in Horst komt een appartement vrij. Ken jij iemand die nog woonruimte zoekt? Kijk dan even op de facebookpagina van Toffe Dag.

 
do 14 februari 2019 12:21

Woooooohooo! Hagerhof staat al op de TWEEDE plaats van de "Verkiezing van het Leukste Restaurant" in de gemeente Venlo.🤩 En kunnen dus nog steeds winnen! Stem jij met ons mee? https://bit.ly/2StU32g

 
di 12 februari 2019 14:17

Wonen en dagbesteding combineren? Rendiz start in samenwerking met Hagerhof en C3 Living met #Wonen en #Werken in de vorm van #dagbesteding op één locatie. #TinyHouses zijn geplaatst bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo en bijna klaar voor verhuur. Zoek jij een zelfstandige woonruimte van 30m2, voor jezelf of een bekende in Venlo? Zoek je daarnaast een zinvolle invulling voor dagbesteding (WMO of WLZ) in bijvoorbeeld de horeca of op de boerderij? Heb je interesse in deze vorm van #wonen en #dagbesteding? Dan is dit een unieke kans. Voor meer informatie neem je contact op met Joep Gubbels: j.gubbels@rendiz.nl of 085-4898960.