Sinds twee jaar is er iedere maandagmiddag en donderdagmorgen "Handwerkcafé de Ringoven" bij de Ringoven in Panningen: een leuke gelegenheid om andere beoefenaars van je eigen hobby te ontmoeten. 

Iedereen mag meedoen: zowel beginners als doorgewinterde handwerksters. Vaak is er iemand aanwezig die ervaring heeft met een bepaalde techniek. Je werkt aan je eigen project/werkje en wisselt tips en trucs uit. Je hobby wordt levendiger en je krijgt zo veel meer mogelijkheden en de kans om nieuwe kennissen te maken. 

Er is aandacht voor breien, haken, patchwork/quiltwerk, borduren, kaarten knippen (alleen droog werk) enzovoort. Je kunt ideeën uitwisselen of beginnen aan een nieuwe uitdaging, nieuwe technieken zijn altijd welkom.

We vinden het leuk als je ook eens komt kijken! Je hoeft je niet aan te melden en er zijn geen bijkomende kosten. Natuurlijk gebruik je wel een consumptie in het café van de Ringoven.

Openingstijden

  • Maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Donderdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur

Meer informatie

Wil je zeker weten of een ervaren breister aanwezig is, of heb je andere vragen over  "Handwerkcafé de Ringoven", kijk dan op de Facebook-pagina van het handwerkcafé.