Velen van ons kunnen het zich waarschijnlijk niet voorstellen; eenzaamheid. We vliegen van de ene afspraak naar de andere en hebben het altijd druk. Maar niet iedereen; Sommige mensen komen alleen te staan omdat hun partner is overleden. Of omdat ze steeds minder contact hebben met familie, vrienden of kennissen. Bij Beej Mooren Naeve zijn er inloopmomenten waar je kunt binnenlopen om in contact te komen met andere dorps- en buurtbewoners in een ongedwongen sfeer. Een kopje koffie of thee drinken, een krantje lezen, samen een spelletje spelen, samen koken of meedoen aan een van onze creatieve activiteiten.

De inloop bij Beej Mooren naeve is voor jong en oud. Even lekker de deur uit zonder dat je een heleboel hoeft te ondernemen. Natuurlijk mag je ook samen met iemand komen en met een van onze collega's kijken naar eventuele vragen waar je mee zit. Misschien heb je graag hulp bij het invullen van formulieren? Zoek je vrijwilligerswerk in Horst of omgeving? Zijn er klusjes in huis waar je ondersteuning bij nodig hebt? Wij denken graag met je mee hoe we je kunnen helpen.

Ook kunnen inwoners van Horst met een afstand tot de arbeidsmarkt bij Beej Mooren Naeve werkervaring opdoen om vervolgens bij een (maatschappelijke) organisatie als vrijwilliger aan het werk te gaan. Daarmee is het voor iedereen mogelijk een plek in participeren. 


Bekijk onze activiteitenkalender en loop gewoon eens binnen bij ons. 
Je bent van harte welkom!