Voor onze Rendiz Hospitality locaties zijn wij op zoek naar een horeca allrounder die beschikt over de nodige ervaring, met een echte hands on mentaliteit en oog voor detail. Ben je daarnaast ook nog gastvrij, heb je een opgewekt karakter en word je gelukkig wanneer de gasten met een lach naar buiten gaan? Dan is werken in de horeca echt iets voor jou!

Al onze Rendiz locaties zijn locaties waar mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid en begeleid in het horeca vak. Het is dus van belang dat je ook onze deelnemers kunt aansturen en begeleiden. Kortom we zoeken een collega die niet alleen graag in de horeca werkt, maar iemand die ook affiniteit heeft met de zorg.

De standplaats voor deze vacature is onze locatie de Graasj in Roermond. Een groot deel van de functie behelst het verzorgen van catering, denk hierbij aan de (voor)bereiding en de presentatie van gerechten. Het betreft een vacature voor 24 uur in de week. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De horeca cao zal worden toegepast.

Voor meer infomatie klik hier