Het is nog zomer, maar De Stijlfactorij is nu al volop bezig met het ontwerpen van de mooiste relatiegeschenken en kerstpakketten voor december. 

Met het geven van een geschenk van De Stijlfactorij, geeft je namelijk niet alleen je medewerkers en/of zakenrelaties een goed gevoel: Ook onze deelnemers die ieder op hun eigen niveau hieraan werken, voelen zich betrokken en doen er toe. Dat is ook de missie van Rendiz. We willen iedereen die nu aan de kant staat, laten ervaren wat het betekent om een daginvulling te hebben die voldoening geeft; een daginvulling die aanzet tot ontwikkeling. Dat kan via dagbesteding of via een werkervaringstraject.


De Stijlfactorij heeft enkele standaardproducten in het assortiment. Maar we vinden het een grotere uitdaging om nieuwe producten te maken, afgestemd op de smaak of wens van de klant. Voor 20 collega’s tot een oplage van 2000 stuks: aan iedere opdracht wordt met veel liefde gewerkt. Wij verzorgen het totale pakket: food en non-food producten, inpakken, distributie en het ontwerpen vn nieuwe producten, helemaal op maat.

Interesse?

Neem contact op via tel. 06-14377063 of e-mail info@rendiz.nl of info@destijlfactorij.nl

 

Nieuws