Joost (22 jaar)
“Dankzij de individuele begeleiding van Rendiz kreeg ik weer grip op mijn leven en heb ik kunnen bereiken waar ik nu sta. Ik volg op dit moment een HBO studie en zie het leven ook weer positief in. Dit had ik echt veel eerder moeten doen!”

Fatima (53 jaar)
“Ik was depressief en zat veel thuis. Met de hulp van Rendiz, heb ik nu een zinvolle daginvulling en een sociaal netwerk op weten te bouwen. Ze begrijpen me hier en luisteren naar me, ik ben weer onder de mensen en uit de sleur. Ik vind mijn oude ik weer terug. Ik heb hier veel geleerd en ik leer nog steeds bij. Ook voor mijn naaste omgeving is dit een fijn gevoel.”

Dave (28 jaar)
“Rendiz kwam met maatwerk. De begeleiding was flexibel en sloot aan bij mij als persoon. Ik heb het gevoel gekregen dat ik er mag zijn en ook kwaliteiten bezit. Ik vind het een fijne werkplek en kom hier graag. Hierdoor zit ik goed in mijn vel wat ook door anderen gezien wordt.”

Sofie (55 jaar)
“Ik ben vrijwilligster bij de Bekkerie in Boekend. Mijn beleving van dit werk is dat ik na jarenlang thuisgezeten te hebben blij was om weer "onder de mensen" te zijn. Het vrijwilligerswerk kon mij afleiding bezorgen van de mantelzorgstress, ik ben namelijk zo’n 10 jaar mantelzorger van mijn ouders geweest. Het contact met alle medewerkers en vrijwilligers, het gevoel dat je zinnig bezig bent en het feit dat je ook nog bijdraagt aan de realisatie van ‘If you can dream it, you can do it’, en de waardering die je hiervoor krijgt. Ik had niet echt een droom maar dit voelt goed, goed voor je eigenwaarde. Vooral nadat mijn beide ouders zijn overleden, viel ik in een zwart gat. Vandaar dat ik nu 3 ochtenden in Boekend aanwezig ben.”


*wegens privacy redenen zijn de namen in deze quotes aangepast.