Iedereen kan een beroep doen op Rendiz. Als je graag begeleiding wil, kun je jezelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Opdrachtgevers en samenwerkingspartners zoals gemeenten, zorginstellingen, het UWV en bedrijven kunnen hun cliƫnten/medewerkers (al dan niet met pgb) ook aanmelden.

Adres Rendiz

Industrieterrein Panningen 4
5981 NK Panningen

info@rendiz.nl

Tel. 077-3823850

Contactformulier

Naam*
Ongeldige invoer

Telefoonnummer*
Ongeldige invoer

E-mailadres*
Ongeldige invoer

Uw bericht*
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Nieuws

rendizkaart

rendizkaart

Vacatures

  • Schoonmaker (m/v)
  • Oproepkrachten Toffedag.nl
  • Vakantiekrachten en weekenhulpen bij Koffieschenkerij Genuujerie, de Bekkerie en de Graasj
  • Aanpakkers voor C3 Living
  • Stagiaire marketing / communicatie / grafische vormgeving

Bekijk hier alle vacatures

 

Facebook

di 13 november 2018 9:16
 
vr 9 november 2018 15:16

Een mooi begin van het weekend! We kregen een hele lieve mail van Frank. Zijn fiets was gestolen en hij werd door Politie Horst naar Inloop Beej Mooren Naeve gestuurd om te kijken of zijn fiets daar misschien stond. Hij was verbaasd wat hij daar zag! Bedankt voor je complimenten Frank. Hopelijk is je fiets weer netjes teruggevonden.

 
do 8 november 2018 16:52

Y E S..... De eerste C3 Living woningen zijn geplaatst in Dedemsvaart! In het Overijsselse dorp staan nu 12 woningen voor zogenaamde "spoedzoekers": mensen die per direct een woning nodig hebben en door hun korte inschrijftijd niet in aanmerking voor een reguliere huurwoning komen. Denk aan mensen die bijv. net gescheiden zijn, op straat staan door een gedwongen verkoop van de woning of door het overlijden van ouders. Meer info: https://bit.ly/2EZ7jpz https://www.youtube.com/watch?v=5uGMHGFFkGQ

 
do 8 november 2018 10:18

Goed nieuws! De eerste Kerstpakketten van De Stijlfactorij worden op dit moment ingepakt bij De Sif Panningen en verzonden naar bedrijven die hun werknemers met Kerst willen verrassen met wat moois. De houten producten zijn handgemaakt door onze deelnemers en aan elk product wordt met liefde gewerkt. Bekijk hier een kleine sfeerimpressie https://bit.ly/2OubQj3

 
di 6 november 2018 9:15
 
ma 5 november 2018 18:56

Morgenmiddag is het zover, dan presenteert Peter Broekmans het verhaal van C3 Living bij TEDx Venlo om 15.30 uur in de Maaspoort. De initiatiefnemer van Rendiz geeft daklozen een podium d.m.v. een out of the box-plan waarin zeecontainers de hoofdrol spelen. Bent u er ook bij? Kijk op https://bit.ly/2zrYSwU voor meer informatie.