Rendiz is een sociale onderneming, opgericht in 2009 door Peter Broekmans en Vivian Kersten. De naam Rendiz is afgeleid van Serendipiteit. De betekenis van serendipiteit is het vinden van iets onverwachts en bruikbaars terwijl je op zoek bent naar iets totaal anders. De ongewone combinatie van waardevolle mensen en gebouwen leidt tot succesvolle bedrijven.

Naast het runnen van horecalocaties verzorgt Rendiz dagbesteding, er worden flexibele leefruimtes gebouwd, er is een jeansatelier én ondernemers worden geïnspireerd om waardevol te ondernemen. De rode draad in dat alles? Rendiz ziet, benut en ontwikkelt potentieel. Van mensen en materialen. Daarmee creëren we een veilige omgeving waarbinnen mensen, momenten en gebouwen tot bloei komen en winnen aan waarde. Kortom, alles is gebaseerd op… Waardevol geluk.

Blijven ontwikkelen zit in ons DNA. We zijn ondernemers met een passie en kijken altijd om ons heen. Ondernemen in nauwe samenwerking met de omgeving is voor ons 1+1=3. Juist omdat we verder kijken, zien wij die toevallige kansrijke ontdekkingen. Uit deze creatieve wijze van werken ontstaan nieuwe kansen waarbij we mensen, momenten en gebouwen laten winnen aan waarde.

Nieuws