Om voldoende mogelijkheden te bieden voor dagbesteding en het opdoen van werkervaring hebben we verschillende horeca locaties opgezet. Deze Rendiz-locaties hebben ieder hun eigen unieke uitstraling en menukaart. Toffe Dag verzorgt de evenementen en activiteiten voor groepsuitjes op al deze horeca locaties.

Kinderboerderij Hagerhof

locatie hagerhof

Kinderboerderij Hagerhof is een geweldige omgeving voor jong en oud om te ontspannen. Er zijn koeien, vogels, konijnen, varkens, geiten en talloze andere dieren. Ze staan te trappelen om gevoerd en geaaid te worden. Verder is er een leuke speeltuin en bieden we het hele jaar activiteiten, excursies en workshops. Je kunt je dag afsluiten met een heerlijke pannenkoek, een boerinnen-brunch of een gezellige high-tea in ons restaurant. Hagerhof biedt tevens mogelijkheden voor familie-uitjes, het vieren van kinderfeestjes of het huren van vergaderruimte.

Kinderboerderij Hagerhof
Hagerlei 1
5912 PP Venlo
077-3266540
www.kinderboerderijhagerhof.nl

 

De Bekkerie

De Bekkerie is gevestigd in een voormalige bakkerij en opgezet door Rendiz, Dichterbij en Proteion. Bij de Bekkerie kun je terecht voor een lekkere kop koffie, een gezellige high tea, een heerlijke lunch, het vieren van je feest en catering voor feesten en partijen. Ook kun je boeken lenen uit een kleine bibliotheek en een vergaderruimte huren. En natuurlijk is er heerlijk brood en banket te koop via Bakkerij Pijpers.

De Bekkerie
Heymansstraat 128a
5927 NS Venlo (Boekend)
077-3968144
www.debekkerie.nl

 

Koffieschenkerij Genuujerie

Koffieschenkerij Genuujerie is vanaf januari 2017 overgenomen door de Bekkerie. Het pand is gelegen op een rustieke locatie in Venlo, om de hoek van de Kapel van Genooy. Iedereen kan er terecht voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of een high tea. De gerechten zijn afgestemd op de locatie: denk aan een kopje Bedevaartsoep of een broodje van Maria. Daarnaast beschikt de Genuujerie over een koffiebrander, waarmee ze diverse soorten koffie branden. Uiteraard is deze koffie ook te koop in de cadeaushop.

Koffieschenkerij Genuujerie
St. Urbanusweg 77
5914 CA Venlo
077-3511996
www.genuujerie.nl

 

Staatsie 1866

locatie staatsie1866

Station Horst Sevenum is weer geopend sinds 2013, precies 147 jaar na de eerste opening in 1866. In de stationsrestauratie kunnen reizigers koffie, frisdrank, broodjes en snacks kopen. In de lunchroom kun je genieten van een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een gezellige high tea. Op de eerste verdieping bevindt zich de Bed & Breakfast waar je een nachtje kunt logeren of vergaderruimte huren. Een unieke en karakteristieke locatie in een bijzondere omgeving.

Staatsie 1866
Stationsstraat 151
5993 AA Hegelsom
077-3030680
www.staatsie1866.nl

 

De Ringoven

locatie deringoven

Restaurant De Ringoven is sfeervol ingericht en gehuisvest in de voormalige Heldensche Steenfabriek. Stenen worden er tegenwoordig niet meer gebakken... maar wel de lekkerste gerechten van het Ringovenpark. De Ringoven heeft een uitgebreide keuze aan bijzondere gerechten zoals een gezellige proeverijplank voor 2 maar ook liefhebbers van een ouderwets lekkere lunch zoals een boerenomelet kunnen bij ons terecht. Tevens kun je bij ons smullen van vers gebak, huisgemaakte soep of een salade. En in de zomer kun je op ons terras lekker genieten van een ijscoupe.

De Ringoven
Ringovenstraat 12
5981 AL Panningen
077-3031530
www.deringoven.nl

 

De Graasj Roermond

locatie degraasj

De Graasj is gevestigd in de voormalige Fordgarage "Op 't Root", opgezet door Rendiz en PSW. In het pand zijn o.a. een binnenspeeltuin, een restaurant, een creatief atelier en een cadeaushop gevestigd. Alles is onder één dak en alle activiteiten zijn met elkaar verweven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een workshop te volgen in combinatie met een high tea, een vergaderruimte te huren met daarnaast een teambuildingsactiviteit of een Toffe Dag te beleven in de binnenspeeltuin.

De Graasj Roermond
Knevelsgraafstraat 21
6041 GP Roermond
0475-745060
www.degraasjroermond.nl

 

Toffe Dag

locatie toffedag

Familiedag, bedrijfsuitje, groepsactiviteit, kinderfeestje of gewoon zin in een Toffe Dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Toffe Dag biedt talloze arrangementen en heeft voor elke gelegenheid een Toffe activiteit. Denk aan Minute to win it, De Jongens tegen de Meisjes, Wie is de Miep of ontsnappen uit een van onze Escape Rooms. Op onze website zijn alle groepsactiviteiten te bekijken en bij al onze arrangementen is een drank- en/of buffetarrangement bij te boeken. Stel dus zelf online jouw Toffe dag samen!

Toffe Dag
085-4898960
www.toffedag.nl

  

Feestmix.nl

locatie feestmix

Feestmix.nl zorgt heeft een breed aanbod aan feestelijke aankleding in levende lijve voor een receptie, braderie, markt of ander evenement zoals een steltloper, ballonartiest of goochelaar. Ook verhuren wij diverse artikelen zoals een springkussen of een popcornmachine. Feestmix.nl biedt verschillende mogelijkheden om jouw feest helemaal compleet te maken. Daarnaast is het mogelijk om voor catering te zorgen bijvoorbeeld een feestelijk buffet, passend bij je wensen.

Feestmix.nl
06-38443353
www.feestmix.nl

 

Toffedag Strand

locatie strand

Tijdens een warme zomerdag kun je terecht op het Toffedag Strand bij de Kasteelse Bossen in Horst. Hier is voor iedereen genoeg ruimte om te genieten van het mooie strand en het verkoelende water. Onze medewerkers zorgen voor frietjes, snacks, snoep of een ijsje en voor een verkoelend drankje op ons terras.

Toffedag Strand
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst
06-22985803
Facebook-pagina Toffedag Strand

 

 

Bewaren