Om voldoende mogelijkheden te bieden voor dagbesteding en het opdoen van werkervaring hebben we verschillende horeca locaties opgezet. Deze Rendiz-locaties hebben ieder hun eigen unieke uitstraling en menukaart. Toffe Dag verzorgt de evenementen en activiteiten voor groepsuitjes op al deze horeca locaties.


Kinderboerderij Hagerhof

Kinderboerderij Hagerhof is een geweldige omgeving voor jong en oud om te ontspannen. Er zijn koeien, vogels, konijnen, varkens, geiten en talloze andere dieren. Ze staan te trappelen om gevoerd en geaaid te worden. Verder is er een leuke speeltuin en bieden we het hele jaar activiteiten, excursies en workshops. Je kunt je dag afsluiten met een heerlijke pannenkoek, een boerinnen-brunch of een gezellige high-tea in ons pannenkoekenrestaurant. Hagerhof biedt tevens mogelijkheden voor familie-uitjes, het vieren van kinderfeestjes of het huren van vergaderruimte.

Kinderboerderij Hagerhof
Hagerlei 1
5912 PP Venlo
077-3266540
www.kinderboerderijhagerhof.nl

locatie hagerhof


De Bekkerie

De Bekkerie is gevestigd in een voormalige bakkerij en opgezet door Rendiz, Dichterbij en Proteion. Bij de Bekkerie kun je terecht voor een lekkere kop koffie, een gezellige high tea, een heerlijke lunch, het vieren van je feest en catering voor feesten en partijen. Ook kun je boeken lenen uit een kleine bibliotheek en een vergaderruimte huren. En natuurlijk is er heerlijk brood en banket te koop via Bakkerij Pijpers.

De Bekkerie
Heymansstraat 128a
5927 NS Venlo (Boekend)
077-3968144
www.debekkerie.nlKoffieschenkerij Genuujerie

Koffieschenkerij Genuujerie is vanaf januari 2017 overgenomen door de Bekkerie. Het pand is gelegen op een rustieke locatie in Venlo, om de hoek van de Kapel van Genooy. Iedereen kan er terecht voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of een high tea. De gerechten zijn afgestemd op de locatie: denk aan een kopje Bedevaartsoep of een broodje van Maria. Daarnaast beschikt de Genuujerie over een koffiebrander, waarmee ze diverse soorten koffie branden. Uiteraard is deze koffie ook te koop in de cadeaushop.

Koffieschenkerij Genuujerie
St. Urbanusweg 77
5914 CA Venlo
077-3511996
www.genuujerie.nl


Beej Mooren

Pand Mooren is ontworpen door de Horster architect Lei Martens en werd in 1960 geopend. De naam is ontleend aan de familie die destijds in het pand een witgoed- en een bruingoedzaak had. In 2010 heeft Rendiz het gebouw gerenoveerd en vanaf mei 2012 heropend met een nieuwe bestemming: De lekkerste lunchroom van Horst!
Kom eens genieten van een ontbijtje, de Toren van Mooren (high tea), een Onderonsje (plankjes vol tapas-hapjes), een high wine of laat onze lekkere broodjes bezorgen op uw locatie. Daarnaast kun je bij beej Mooren ook vergaderen, bijeenkomsten organiseren en een feest vieren.


Beej Mooren
Groenewoudstraat 1
5961 VD Horst
077-3980003
www.beejmooren.nl

locatie beejmooren

 

Toffedag Strand

Tijdens een warme zomerdag kun je terecht op het Toffedag Strand bij de Kasteelse Bossen in Horst. Hier is voor iedereen genoeg ruimte om te genieten van het mooie strand en het verkoelende water. Onze medewerkers zorgen voor frietjes, snacks, snoep of een ijsje en voor een verkoelend drankje op ons terras.

Toffedag Strand
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst
06-22985803
Facebook pagina Toffedag Strand

locatie strand

Staatsie 1866

Station Horst Sevenum is weer geopend sinds 2013, precies 147 jaar na de eerste opening in 1866. In de stationsrestauratie kunnen reizigers koffie, frisdrank, broodjes en snacks kopen. In de lunchroom kun je genieten van een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een gezellige high tea. Op de eerste verdieping bevindt zich de Bed & Breakfast waar je een nachtje kunt logeren of vergaderruimte huren. Een unieke en karakteristieke locatie in een bijzondere omgeving.

Staatsie 1866
Stationsstraat 151
5993 AA Hegelsom
077-3030680
www.staatsie1866.nl

locatie staatsie1866


De Ringoven

De Ringoven is een horecagelegenheid in de oude Heldensche Steenfabriek; dé nieuwe ontmoetingsplek van Panningen. Wij bieden een uitgebreide keuze aan smakelijke nostalgische gerechten zoals een broodje pulled pork, een ouderwets lekker broodje gehaktbal of een proeverijplankje. Maar je bent ook van harte welkom voor een heerlijke kop koffie met een lekkernij, een hapje na ‘t shoppen of een zakelijke lunch. Ook kun je elke dinsdag en donderdag "met de pot mee" eten.

De Ringoven
Ringovenstraat 12
5981 AL Panningen
077-3031530
www.deringoven.nl

locatie deringoven


De Graasj Roermond

De Graasj is gevestigd in de voormalige Fordgarage "Op 't Root", opgezet door Rendiz en PSW. In het pand zijn o.a. een binnenspeeltuin, een restaurant, een creatief atelier en een cadeaushop gevestigd. Alles is onder één dak en alle activiteiten zijn met elkaar verweven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een workshop te volgen in combinatie met een high tea, een vergaderruimte te huren met daarnaast een teambuildingsactiviteit of een Toffe Dag te beleven in de binnenspeeltuin.

De Graasj Roermond
Knevelsgraafstraat 21
6041 GP Roermond
0475-745060
www.degraasjroermond.nl

locatie degraasj


De Fabriek Maasbree

De Fabriek Maasbree biedt activiteiten van zeer diverse aard, voor mensen met én zonder een beperking. Persoonlijke aandacht voor iedereen en het allerbeste uit mensen willen halen; dát vinden wij belangrijk. Atelier de Fabriek is een dagopvang voor ouderen, in de binnenspeeltuin kunnen kinderen lekker ravotten en voor een feestje, bedrijfsborrel of andere bijeenkomst kunt u in de sfeervolle Smidse terecht. Tevens biedt de Fabriek ruimtes voor een vergadering in een inspirerende omgeving.

De Fabriek Maasbree
Venloseweg 25
5993 PH Maasbree
077-4650513
www.defabriekmaasbree.nl

locatie defabriekmaasbree


Toffe Dag

Familiedag, bedrijfsuitje, groepsactiviteit, kinderfeestje of gewoon zin in een Toffe Dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Toffe Dag biedt talloze arrangementen en heeft voor elke gelegenheid een Toffe activiteit. Denk aan Minute to win it, De Jongens tegen de Meisjes, Wie is de Miep of ontsnappen uit een van onze Escape Rooms. Op onze website zijn alle groepsactiviteiten te bekijken en bij al onze arrangementen is een drank- en/of buffetarrangement bij te boeken. Stel dus zelf online jouw Toffe dag samen!

Toffe Dag
085-4898960
www.toffedag.nl

locatie toffedag

 

Feestmix.nl

Feestmix.nl zorgt heeft een breed aanbod aan feestelijke aankleding in levende lijve voor een receptie, braderie, markt of ander evenement zoals een steltloper, ballonartiest of goochelaar. Ook verhuren wij diverse artikelen zoals een springkussen of een popcornmachine. Feestmix.nl biedt verschillende mogelijkheden om jouw feest helemaal compleet te maken. Daarnaast is het mogelijk om voor catering te zorgen bijvoorbeeld een feestelijk buffet, passend bij je wensen.

Feestmix.nl
06-38443353
www.feestmix.nl

locatie feestmix

 

Bewaren