Een waardevol leven verdient iedereen. Daarom biedt Rendiz dagbesteding, re-integratie en coaching aan, aan mensen van jong tot oud die door problematiek een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en/of maatschappij. Ons doel is dat mensen zich waardevol voelen op alle fronten.

Dit doen we door mét mensen te werken in plaats van vóór mensen te zorgen. In de keuken, de bediening, fabriek, groen of in het atelier. Daar wordt moeten willen en wordt willen kunnen. Dáár helpen onze goed opgeleide en levenservaren traject- en werkbegeleiders om een persoonlijkheid te laten ontluiken. Om vertrouwen en geluk te laten groeien.

We kijken graag samen naar iemands persoonlijke ondersteuningsvraag en groeimogelijkheden om zo samen het juiste pad te kiezen. Voor de een is het opbouwen van een dagritme al een goede start. En voor iemand anders is het nodig om het leven anders in te richten.

Onze begeleiding kenmerkt zich door onze toegankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. We staan samen mét de deelnemer op de werkvloer en geven ruimte voor eigen initiatieven. De deelnemer wordt uitgedaagd, maar houdt de eigen regie. Met deze aanpak komen mensen tot bloei, winnen aan waarde en groeit het geluk.

Bekijk hier de website van Rendiz Zorg

 

 
logo tuv