Iedereen die ondersteuning nodig heeft om zijn doelen te bereiken kan een beroep doen op Rendiz. Onze trajectbegeleiders luisteren naar de ondersteuningsvragen, helpen deze te verduidelijken en stellen samen met jou een stappenplan op. We hebben hiervoor een aantal methodieken ontwikkeld die mensen zelf in staat stellen om (met een beetje) hulp steeds een volgende stap te zetten.

Deze begeleiding bestaat niet alleen uit het voeren van gesprekken, het is ook mogelijk om samen specialistische hulp in te schakelen. Desgewenst gaat onze trajectbegeleider dan ook mee. De begeleiding kan ook gekoppeld worden aan een werkervaringsplek of een dagbestedingslocatie.

Iedereen kan een beroep doen op Rendiz. Als je graag begeleiding wil, kun je jezelf aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Opdrachtgevers en samenwerkingspartners zoals gemeenten, zorginstellingen, het UWV en bedrijven kunnen hun cliënten/medewerkers met een zorgindicatie (bijvoorbeeld WLZ, WMO, indicatie dagbesteding, PGB of Wajong) aanmelden.


Wil je meer informatie? 
Stuur dan een e-mail naar info@rendiz.nl