Na o.a. 1Limburg heeft nu ook SBS 6 (Hart van Nederland) een bezoek gebracht aan C3 Living/Rendiz in Panningen. Zij hebben bij ons een item opgenomen over de huidige uitdaging op de woningmarkt, en de oplossing die wij vanuit C3 Living bieden.

De uitdagingen op de huizenmarkt worden namelijk met de dag groter. Enorme wachtlijsten, overvolle AZC's en veel leed, zeer pijnlijk om te zien. De oplossing is simpelweg het creĆ«ren van meer huisvesting. Voorspellingen geven aan dat er na 2035 een overschot is aan woningen maar dat kan natuurlijk niemand met zekerheid zeggen. Wij pleiten daarom voor meer tijdelijke woningen en dus een aanpak voor deze enorme uitdaging.

In plaats van weken/maanden praten en vergaderen gaan wij, C3 Living, over tot actie. We produceren prefab woningen en badkamers op bestelling maar ook op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Wij vragen betrokken instanties om ook door te pakken om zo nog meer leed te voorkomen en huisvesting met maatschappelijke impact te realiseren.

Bekijk via deze link https://lnkd.in/gqcSHUGy de late uitzendingen van 22 oktober 2021 terug. Na +- 9 minuten volgt het item over de woningnood.