culinaire agenda degraasjroermond


Ook dit jaar hebben alle horeca-locaties weer een aantal leuke acties en evenementen op de agenda staan! De 7 horeca-locaties zijn Kinderboerderij Hagerhof en Koffieschenkerij Genuujerie in Venlo, De Bekkerie in Boekend, Staatsie 1866 in Hegelsom, beej Mooren in Horst, De Graasj in Roermond en de Ringoven in Panningen.Zaterdag 8 t/m zondag 23 december
Kerst voor grote groepen bij Kinderboerderij Hagerhof (Venlo)
Bedrijven en families kunnen deze dagen reserveren voor een heerlijk familiediner of een gezellige bedrijfsbijeenkomst, geheel in Kerstsfeer.


Vrijdag 14 december
Culinaire avond bij de Bekkerie (Boekend)
Een verrassende avond met verschillende gangen met heerlijke hapjes met Franse en Mediterraanse invloeden incl. luxe dessert bestaande uit allerlei zoete lekkernijen.


Zondag 16 december
Sfeervolle Kerstmarkt bij de Graasj (Roermond)
Voor de eerste keer zal de Graasj in Roermond een sfeervolle overdekte Kerstmarkt organiseren genaamd “Sfeervolle Kerst bij de Graasj”. De Graasj wordt op zondag 16 december omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes, leuke activiteiten, heerlijke winterse lekkernijen en een heleboel gezelligheid. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!


Woensdag 19 december
Kerstmarkt bij de Ringoven (Panningen)
Kom op woensdag 19 december naar De Ringoven in Panningen voor het ultieme kerstgevoel. Er is deze dag namelijk een gezellige kerstmarkt van 14.00-19.00 uur. Geniet van lekkere hapjes, leuke snuisterijen en heerlijke drankjes in de hal van de Groenling en de Ringoven. Laat u inspireren door workshops, theater en veel muziek!


Donderdag 20 en vrijdag en 21 december 
Kerstborrel bij Beej Mooren (Horst)
Wil je nog een kleine kerstborrel houden met je familie of collega's? Kom tussen 11.00-14.00 uur naar Beej Mooren. Hier staat een heerlijk lunchbuffet voor je klaar.


Zaterdag 22 december t/m zondag 6 januari
Kerstvakantie bij Kinderboerderij Hagerhof (Venlo)
Tijdens de kerstvakantie is er iedere dag een kampvuur om marshmallows te verwarmen en is het restaurant iedere geopend tot 19.00 uur behalve 24 en 25 december (gesloten).


Dinsdag 25 en woensdag 26 december
Kerstbuffet bij de Graasj (Roermond)
Gezellig samen uit eten met de Kerst? En geen zin om uren in de keuken te staan? Kom dan lekker onbezorgd genieten van een uitgebreid 3 gangen Kerstbuffet op Eerste of Tweede Kerstdag. Laat je deze Kerstdagen uitgebreid verwennen in ons gezellige en sfeervolle restaurant bij de Graasj in Roermond. Een moment om gezellig na te praten over het afgelopen jaar met vrienden of familie én de kinderen kunnen de hele middag spelen in onze binnenspeeltuin.


Woensdag 26 december 
Kerst bij Kinderboerderij Hagerhof (Venlo)
De feestelijke brunch met gerechten passend bij de Kerst van 11.30 tot 14.30 uur is uitverkocht. Van 16.30 tot 19.00 uur kan er à la carte gegeten worden.


Woensdag 26 december
High Kerst bij beej Mooren (Horst), Staatsie 1988 (Hegelsom) en de Ringoven (Panningen)
Kom op Tweede Kerstdag naar beej Mooren in Horst, Staatsie 1866 in Hegelsom of de Ringoven in Panningen voor een gezellige High Kerst! Van 14.00 tot 17.00 uur serveren we 3 gangen met heerlijke warme, koude, zoete én hartige hapjes op planken.... voor ieder wat wils.


Woensdag 26 december
Kerstbrunch bij de Bekkerie (Boekend)
Een uitgebreide Kerstbrunch van 11.30 tot 14.00 uur met diverse gerechten, passend bij de Kerst.


Woensdag 26 december
Kerstbrunch bij Koffischenkerij Genuujerie (Venlo)
Op Tweede Kerstdag ontvangen wij jou en je familie graag tijdens een feestelijke Kerstbrunch van 11.30 tot 14.30 uur. Ontvangst met Prosecco (0,0%), koffie, thee, jus d’orange en melk, Sôndaagse soep met verse groenten en balletjes, stokbrood en kruidenboter en tapenade, luxe broodsoorten en diverse soorten vlees, kaas en zoet beleg, verse salades, roerei, spek en gekookte eitjes, warme gerechten én de lekkerste zoetigheden.

 

 

 

 

 

Nieuws