Corona info Rendiz

Rendiz volgt de ontwikkelingen en maatregelen vanuit het RIVM met betrekking tot het coronavirus op de voet. We nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken en hanteren onderstaande hygiënevoorschriften:

·         We schudden momenteel geen handen

·         We houden minimaal 1,5 meter afstand en zetten werkplekken verder uit elkaar

·         Vergaderingen worden indien mogelijk uitgesteld

·         We wassen vaker onze handen met water en zeep

·         Werkplekken, deurklinken en andere contactpunten worden vaker schoongemaakt

 

Rendiz Horeca

Helaas hebben we moeten besluiten om onze horeca locaties te sluiten tot en met 20 mei. Veiligheid en gezondheid staat natuurlijk boven alles dus alle begrip voor deze beslissing. Alle reserveringen voor na 20 mei blijven voorlopig onder voorbehoud staan. Onze collega's ondersteunen andere afdelingen daar waar nodig. We koken bij meerdere zorginstellingen, onderhouden contact met onze deelnemers, produceren schorten voor de zorg en helpen met klusjes. 

 Rendiz Zorg

I.v.m. het sluiten van de horecalocaties zijn er ook minder mogelijkheden voor de dagbesteding. De coaches en leidinggevende houden contact met de deelnemers m.b.t. planning komende periode en bieden gepaste begeleiding. Rendiz Zorg helpt mee bij de daklozenopvang in Venlo. Tijdens kantooruren zijn er coaches aanwezig bij beej Mooren Naeve voor ondersteuning en eventuele hulp. 

Rendiz Administratie, kantoor marketing en communicatie

Het kantoor van Rendiz is en blijft bereikbaar tijdens kantooruren. Vanwege de maatregelen kan het zijn dan uw contactpersoon binnen Rendiz minder goed bereikbaar is. Stuur uw vraag/opmerking via de e-mail door naar uw contactpersoon of naar info@rendiz.nl.

Stijlfactorij en C3 Living

C3 Living ondervindt momenteel hinder van uitblijvende leveranties voor de huidige productie. De productie van de Stijlfactorij is vanwege bovenstaande reden ook beperkt. Mocht u behoefte hebben aan (spoed)woningen dan kunt u contact opnemen info@c3living.nl. We hebben mogelijk nog passende woningen in voorraad.

Tot slot                                                                  

 We hopen dat het virus snel onder controle is en wensen iedereen dan ook een goede gezondheid toe. Respect voor alle mensen die zich momenteel inzetten tegen dit virus en sterkte aan alles en iedereen.

We hopen snel op betere tijden en staan zodra we weer geopend zijn graag voor onze gasten klaar. In de tussentijd nemen wij onze verantwoordelijkheid en helpen daar waar nodig.