De Stijlfactorij zorgt voor de inrichting van alle Rendiz-locaties en heeft als doel; het maken en verkopen van pure producten en diensten en het verbouwen en inrichten van oude gebouwen op een mens- en omgevingsvriendelijke wijze. Er is een eigen werkplaats waar producten gemaakt worden. Deze werkplaats biedt een creatieve omgeving voor dagbesteding en werkervaringstrajecten. Tevens verzorgt de Stijlfactorij interieurprojecten voor andere bedrijven en organisaties: van ontwerp tot uitvoering.

Aan het eind van elk jaar is er topdrukte in de werkplaats: dan worden er kerstpakketten voor diverse klanten gemaakt. Na de feestdagen wordt er dan alweer gestart met het bedenken van inspirerende pakketten voor het volgende jaar.
Rendiz en De Stijlfactorij oganiseren samen De Stijl Market; een gezellige markt met een inspirerende mix van leuke, originele producten en cadeautjes van enthousiaste creatievelingen, originele (sociaal ondernemende) bedrijfjes en ambachtslieden. Maar je vindt er ook creatieve mini-workshops, food en inspiratie, en live muziek etc.


Meer informatie?
Kijk dan op de website van De Stijlfactorij.

 

Nieuws