De leukste relatiegeschenken worden gemaakt door ons! Altijd uniek en bijzonder!

We hebben al diverse opdrachten mogen ontwerpen, ontwikkelen en produceren om bedrijven een bijzonder geschenk op maat te leveren. Wij denken in elk stadium van het proces, proactief met u mee om er zeker van te zijn dat u een relatiegeschenk heeft wat met trots uitgedeeld kan worden

Wij helpen u graag met het vinden of maken van het juiste relatiegeschenk voor o.a. uw PR en marketingacties, opening van de zaak, jubileum of een andere gelegenheid. Uw relatiegeschenk wordt gemaakt, passend bij uw bedrijf. Bijvoorbeeld met bedrukking van uw logo of een gebrand logo op een houten relatiegeschenk.

Door een relatiegeschenk te geven, ondersteunt u de projecten en draagt u bij aan het verhaal en de impact van Rendiz. Onze producten worden, onder begeleiding van werkbegeleiders en vakprofessionals, gemaakt door mensen die een inhaalslag willen maken op de arbeidsmarkt. Wij willen iedereen die nu aan de kant staat, de mogelijkheid bieden om te ervaren wat het betekent om een daginvulling te hebben die voldoening geeft; een daginvulling die aanzet tot ontwikkeling.

Naast relatiegeschenken verzorgen wij ook voor kerstgeschenken en kerstpakketten.