Rendiz heeft 7 stijlvolle horeca-locaties om uw kerstbijeenkomst, kerstdiner of -borrel te organiseren. Dit zijn allemaal unieke locaties met elk een eigen ambiance met diverse mogelijkheden: Van borrelhapjes, een gevarieerd buffet tot een 5-gangen keuzemenu met wijn-arrangement, wij horen graag uw wensen om u zo een passend aanbod te doen.

De 2 grootste locaties, Kinderboerderij Hagerhof in Venlo en De Graasj in Roermond, hebben voldoende ruimte (resp. 200/400 personen) om een spetterend kerstfeest te verzorgen inclusief en DJ of band en een dansvloer, al dan niet met een activiteit van Toffedag.nl zoasl een Pub Quiz of een potje Ik hou van Holland.

  

 

Nieuwjaarsborrel

De locaties van Rendiz Horeca staan graag voor u en uw personeel klaar om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met een lekker glaasje en een heerlijk hapje. Of u nou met een klein intiem gezelschap bent of met een grotere groep, dankzij onze verschillende locaties kunt u overal terecht. Desgewenst kunnen we uw Nieuwjaarsborrel in een speciaal thema aankleden.

Feestelijk én sociaal uitje

Door uw personeelsuitje door Rendiz Horeca te laten verzorgen ondersteunt u onze maatschappelijke projecten en geeft u invulling aan een stuk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Rendiz biedt namelijk kansen aan mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt via werkervaringstrajecten en dagbesteding waardoor ze hun talenten kunnen ontwikkelen.


feestje1  feestje2

 

Kerstpakketten

De Stijlfactorij is een onderdeel van Rendiz. Door middel van (interieur)projecten en het ontwerpen en vervaardigen van producten zoals kerstgeschenken, biedt ook de Stijlfactorij kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen zij participeren in de samenleving en zich verder ontwikkelen. In onze werkplaats en op de werkvloeren van de diverse locaties wordt deze productie met zorg en begeleiding ingezet als dagbesteding of dagactivering voor onze deelnemers.

kerstpakket1  kerstpakket2U heeft vast nog andere ideeën hoe u uw kerstfeest wilt vieren.
Wij denken graag met u mee om er iets bijzonders van te maken dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Angela van Hout
Tel. 06-38443300
E-mail: info@rendiz.nlKlik op het logo van één van onze locaties om de website te bekijken:

logo beejmooren    logo bekkerie       logo graasj    logo hagerhof     logo ringoven       logo staatsie       logo genuujerie

 

 

Nieuws