Rendiz heeft 8 stijlvolle horeca-locaties om uw kerstbijeenkomst, kerstdiner of -borrel te organiseren. Allemaal unieke locaties met een eigen ambiance. Van een gevarieerd buffet tot een 5-gangen keuzemenu met wijn-arrangement, wij horen graag uw wensen om u zo een passend aanbod te doen.

De 2 grootste locaties, Kinderboerderij Hagerhof in Venlo en De Graasj in Roermond, hebben voldoende ruimte om een kerstfeest te verzorgen incl. DJ, dansvloer en/of een activiteit van Toffedag.nl (ruimte voor resp. 200 / 400 personen).


Nieuwjaarsborrel

Rendiz Horeca staat graag voor u en uw personeel klaar om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met een lekker glaasje en een heerlijk hapje. Of u nou met een klein intiem gezelschap bent of met een grotere groep, dankzij onze diverse 

 

Feestelijk én sociaal uitje

Door uw personeelsuitje door Rendiz te laten verzorgen ondersteunt u onze maatschappelijke projecten en geeft u invulling aan een stuk MVO. Rendiz laat namelijk mensen participeren via werkervaringstrajecten en dagbesteding waardoor ze hun talenten ontwikkelen.

feestje1  feestje2

 

Kerstpakketten

De Stijlfactorij is een onderdeel van Rendiz. Door middel van (interieur)projecten en het ontwerpen en vervaardigen van producten zoals kerstgeschenken, biedt de Stijlfactorij kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen zij participeren in de samenleving en zich verder ontwikkelen. In onze werkplaats en op de werkvloeren van de diverse Rendiz (horeca)locaties wordt deze productie met zorg en begeleiding ingezet als dagbesteding of dagactivering voor onze deelnemers.

kerstpakket1  kerstpakket2
U heeft vast nog andere ideeën hoe u uw kerstfeest wilt vieren. Wij denken graag met u mee om er iets bijzonders van te maken dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Angela van Hout
Tel. 06-38443300
E-mail info@zakelijkgoed.nl

logo zakelijkgoed

 

Klik op het logo van een van onze locaties om de website te bekijken:

logo beejmooren    logo bekkerie     logo defabriekmaasbree     logo graasj    logo hagerhof     logo ringoven       logo staatsie       logo genuujerie

 

 

Nieuws