Rendiz Zorg biedt coaching en begeleiding aan mensen van jong tot oud die door meervoudige problematiek een afstand hebben tot de arbeidsmarkt/maatschappij. Ons doel is dat mensen weer meedoen en ertoe doen en steeds meer zelfstandig kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Op onze locaties werken professionals samen met onze deelnemers. Hierbij wordt ingezet op persoonlijke begeleiding en coaching van onze deelnemers. Er wordt de mogelijkheid geboden werkervaring op te doen of een dagbestedingsplek in te vullen in een professionele setting met als insteek; waardevol bezig zijn en jezelf ontwikkelen.

We kijken graag samen naar iemands persoonlijke ondersteuningsvraag en groeimogelijkheden om zo samen het juiste pad te kiezen. Voor de een is het hebben van een mogelijkheid om dagritme op te bouwen al een goede start; terwijl voor de ander van belang is om terug te kijken op het leven om van daaruit een nieuwe koers te bepalen en volgende stappen te zetten.

Onze begeleiding kenmerkt zich door onze toegankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. We staan samen met de deelnemer op de werkvloer en geven ruimte voor eigen initiatieven. De deelnemer wordt uitgedaagd, maar houdt de eigen regie.

Voor de locatie Beej Mooren Naeve in Horst zijn wij op zoek naar een trajectbegeleider die onze deelnemers begeleidt/coacht en die als coördinator en dagverantwoordelijke zal fungeren voor het maatschappelijk activeringscentrum (MAC) en de open inloop (HOI).

We zoeken iemand met een ‘’hands on mentaliteit’’, die in staat is met verschillende doelgroepen te werken, goed gesprekken kan voeren en de dagelijkse werkzaamheden coördineert. Het betreft een vacature voor 28 uur per week. Werkdagen zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. De arbeidsovereenkomst zal in eerste instantie voor 8 maanden zijn, met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid.

 

Lees hier verder