Om voor iedereen een passende plek te vinden voor dagbesteding of om werkervaring op te doen hebben we inmiddels diverse mogelijkheden ontwikkeld. Iemand kan kiezen voor horeca-werkzaamheden, groenvoorzieningswerk, houtbewerking, dierverzorging, schoonmaak, creatieve activiteiten met o.a. textiel en keramiek, administratie, bouwwerkzaamheden en zorgtaken. Deze werkzaamheden vinden plaats op diverse horeca locaties, in de werkplaats van de Stijlfactorij, op kantoor en in de buitenlucht.

Hieronder een overzicht van een aantal locaties.


Beej Mooren Naeve

Het maatschappelijk activeringscentrum (MAC) is ondergebracht in het pand “beej Mooren Naeve” in Horst. Hier is o.a. een naaiatelier en een kleine werkplaats van de Stijlfactorij gevestigd. Dit werk kan gedaan worden als dagbesteding, activeringstraject of re-integratie-opstap.
Beej Mooren Naeve heeft ook een "Open Inloop" waar iedereen kan binnenlopen om in contact te komen met dorps- en buurtbewoners. Samen koffie drinken, een spelletje spelen, samen koken of meedoen aan creatieve activiteiten. Zo ontmoet je leuke mensen in een ongedwongen sfeer. Even lekker de deur uit zonder dat je een heleboel hoeft te ondernemen.
Tevens is bij Beej Mooren Naeve een dienstencentrum gevestigd waar vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Iedereen die hulp in of om het huis kan gebruiken wordt gekoppeld aan mensen die dit kunnen bieden. De diensten worden aangeboden door vrijwilligers en deelnemers van het maatschappelijk activeringscentrum.

Beej Mooren naeve
Jacob Merlostraat 11
5961 AA Horst
077-3980003
www.beejmooren-naeve.nl

 

De Fabriek Maasbree

De Fabriek Maasbree is een dagopvang voor ouderen in een inspirerende omgeving. Persoonlijke aandacht voor iedereen en het allerbeste uit mensen willen halen; dát vinden wij belangrijk.  We verzorgen o.a. creatieve activiteiten, spelactiviteiten, toneel en muziek én een vers bereide maaltijd.

De Fabriek Maasbree
Venloseweg 25
5993 PH Maasbree
077-4650712
www.defabriekmaasbree.nl

 

Rendiz facilitair

Rendiz facilitair is ontstaan vanuit een samenwerking met ACS Cleaning; een professionele en regionale partner in schoonmaak en onderhoud. Vak-professionele medewerkers begeleiden de deelnemers in een werkervaringstraject zodat zij werkervaring kunnen opdoen. Op verschillende locaties in Venlo worden werkzaamheden verricht.

Rendiz Facilitair
Marinus Dammeweg 31
5928 PW Venlo
077-7501673
www.rendiz-facilitair.nl


Dagactivering adres- en thuislozen 

In 2010 zijn we gestart met het bieden van dagactivering voor adres- en thuislozen in Venlo. In opdracht van Gemeente Venlo worden wekelijks activiteiten geboden aan de bewoners van het Domushuis, het Leger des Heils en Moveoo in Venlo. Driemaal per week wordt er gewerkt in en rondom het SIF gebouw in Panningen. Deelnemers kunnen ook hun creatieve kant ontwikkelen. Het doel is het opbouwen van ritme en structuur om van daaruit verder te werken aan de toekomst.

De SIF Panningen
Industrieterrein Panningen 4
5981 NK Panningen


Horeca

Hier kun je al onze horeca-locaties bekijken.


Wil je meer informatie? 
Stuur dan een e-mail naar info@rendiz.nl